Meer informatie

 

Verdere informatie voor als u op reis gaat.


Voor op reis

Voordat u op reis gaat met de auto, moet uw auto wel in topconditie zijn om te voorkomen dat u met pech langs de weg staat.

Op de ANWB website staat een simpele en vrij handige controlelijst voor uw auto voordat u op vakantie gaat. Mocht u uw zelf niet vertrouwen dan kan u uw auto ook langs de garage brengen, afhankelijk van welke garage zal deze een volledige vakantiecontrole doen voor 10-60 euro.

Voor uw auto

Voor uw auto en voor u zelf is het belangrijk om te weten waar werk aan de weg is. Hieronder staan enkele sites gegeven die u van deze informatie kunnen voorzien

Vergeet niet voordat u op reis gaat te controleren of er ergens omleidingen zijn doordat er aan de weg wordt gewerkt. Ook kan het zijn dat er bergpassen zijn afgesloten door het weer.

Op vanAnaarBeter.nl kunt u het wegennetwerk in Nederland controleren op wegwerkzaamheden. Ook geeft de ANWB informatie over wegwerkzaamheden in Dutisland, Oostenrijk en Zwitserland. Mocht u nog een keer extra willen controleren dan kan u kijken op de website van michelin.